Kinda Kinks

Zondag 17 November 2024, 16:00

> Meteen reserveren !
Dag:Zondag
Datum:17 November 2024
Aanvang:16:00
Plaatsen:0
Prijs:€ 23,50
VOORSTELLING MET KOFFIE BIJ BINNENKOMST
 
The Kinks: wie kent ze niet? Hun hits uit de jaren 60, zoals Waterloo Sunset, Sunny afternoon, You really got me, Death of a clown en natuurlijk Lola zijn niet weg te denken uit de popgeschiedenis.
Maar singer/songwriter en frontman Ray Davies van The Kinks heeft veel meer juweeltjes op zijn naam staan. Hij kan zich in dat opzicht meten met o.a. David Bowie, Paul McCartney en Elvis Costello die niet voor niets ooit hun bewondering voor hem uitspraken.
De mannen van de Kinda Kinks zullen met een selectie van Kinks nummers dit muzikale erfgoed levend houden en verheugen zich erop dit geweldige repertoire live voor u te mogen spelen.
 
Kinda Kinks bestaat uit:
Ep Oosting: zang/gitaar, Peter de Haan: gitaar/zang, Wiebe de Haan: gitaar, zang, Mart Eenink: toetsen, Erik Hillenga: bas/zang, Anko de Hoop/drums
 
Peter de Haan uit Zuidlaren coverde met Pé en Rinus meerdere Kinks nummers, uiteraard met Groningse tekts en speelt samen met broer Wiebe sinds 5 jaar op het jaarlijkse Engelse Kinks-fanclub evenement in Londen met een internationale Kinks-coverband.
Peter en Ep zijn inmiddels bekende gasten in Theater De Deel. Ze speelden er meerdere keren met hun R&R band Stuck Herry en daarnaast komt Peter met Pé en Rinus met zekere regelmaat het podium betreden.
afbeelding bij Kinda Kinks