Hollywood Horse Shit en David Owens

Muzikale avond

Vrijdag 9 December 2022, 20:30

> Meteen reserveren !
Dag:Vrijdag
Datum:9 December 2022
Aanvang:20:30
Plaatsen:100
Prijs:€ 10,00

Hollywood Horse Shit ontstond bijna 30 jaar geleden tijdens een oudejaarsfeestje in Emmen. Alex Vissering, John Visserling, Wim van der Glas en Jan de Vrieze werden gevraagd om enkele akoestische nummers te spelen. Dit was een succes omdat het allemaal vrij relaxed ging en ook nog goed klonk. Hollywood Horse Shit was geboren.

Het repertoire bestaat uit muziek uit de zeventiger jaren met af en toe een sprong naar de top 40 muziek uit die tijd. Hun lijflied is ‘On the road again’ van Willie Nelson. De Amerikaanse band Dr. Hook and the medicine show had een grote invloed en ook ‘Silvia’s mother’ is een grote hit en één van hun beste liedjes. Daarnaast spelen ze blues, rock’n roll, Ierse folk, Country en andere Evergreens.

Ieder optreden staat garant voor een prachtige gezellige avond, met ’handmade music’ voor jongere ouderen en oudere jongeren.

De mannen treden ook vaak op met andere bands en als gast muzikanten bij bekende bands en artiesten.

Ze treden deze avond op samen met de bekende Ierse singer/songwriter David Owens uit Dublin, ook vorig jaar november al in de Deel te bewonderen. Deze Ierse artiest met een eigen Ierse sound treedt veel op in pubs, is een bekende “busking” artiest in Crafton street in Dublin en ook in het centrum van veel Europese steden is hij vaak te horen.

 

Hollywood Horse Shit en David zullen samen bekende covers spelen en ook zal David zijn eigen nummers laten horen.

 

afbeelding bij Hollywood Horse Shit en David Owens