Harm en Roelof / UITVERKOCHT

“As de haan krèeit op de mesbult….”

Zaterdag 22 April 2023, 18:00

> Meteen reserveren !
Dag:Zaterdag
Datum:22 April 2023
Aanvang:18:00
Plaatsen:60
Website:http://www.harmenroelof.nl
Prijs:€ 47,50

Het zijn roerige tijden op het platteland. De stikstofcrisis brengt veel zorgen en polarisatie teweeg. Hoe gaan we daar mee om? Valt er nog wel wat te lachen?

Met een nuchtere- relativerende kijk op de zaken proberen Harm en Roelof op geheel eigen wijze vat op de dingen te krijgen. Ook niet Drentstaligen komen aan hun trekken, zeker als de inmiddels bekende “secretaris van de ijsvereniging” zijn jaarverslag houdt. Niemand die dat zo doet als hij.

En omdat hun 35-jarig jubileum door de coronaperikelen niet gevierd kon worden, gaan Harm en Roelof dat dit jaar met een aantal oude bekenden alsnog doen. Ontroering, originaliteit, muzikaliteit  en humor zijn de belangrijkste ingrediënten tijdens de voorstelling van deze twee ervaren  Drentstalige troubadours.  Die moet je gewoon gezien en gehoord hebben.

We beginnen deze voorstelling met een borrelplank met diverse soorten vlees, vis en vegetarische gerechtjes, inclusief brood en smeersels. Hierna volgt het eerste blok van de voorstelling van Harm en Roelof. In de pauze serveren wij een warm buffet met vlees, vis en een vegetarisch gerecht en bijgerechten.  Dit wordt bij u aan tafel uitgeserveerd. Vervolgens krijgt u als afsluiting een dessertje, waarna het tweede blok van de voorstelling begint. 

Ticketprijs € 47,50 + € 1,00 administratiekosten

afbeelding bij Harm en Roelof / UITVERKOCHT